Suport

Completem el nostre servei de venda i post-venda de components d'elevadors amb un complet suport tècnic especialitzat per reslver els seus dubtes i problemes amb els nostres productes. Comprovi els avantatges de treballar amb BET+.

Assistència tècnica

El departament tècnic està format per personal altament qualificat i amb ámplia experiència en el sector, per poder donar una solució ràpida i eficaç a les consultes plantejades pels nostres clients.

Formació

Volem contribuir al fet que el personal dels nostres clients estigui al mes alt nivell de qualificació, per poder desenvolupar el seu treball de la forma mes eficaç i autònoma possible.

Nous Projectes

Comptem amb la mes avançada i versàtil tecnologia en elevadors, la qual cosa ens permet realitzar projectes personalitzats a les necessitats dels nostres clients, en instal·lacions que per les seves característiques especials no troben al mercat una solució estàndard.
 

Reparacions

Oferim als nostres clients un departament exclusiu per realitzar les reparacions de forma ràpida i eficaç, aconseguint minimitzar el temps transcorregut des de la recepció dels materials danyats i la seva devolució. 

Garantia

Tots els nostres productes tenen un període de garantia de 2 anys, des de la data de lliurament o enviament de material, aquesta garantia no inclou als elements no fabricats per nosaltres, que queden subjectes a la garantia del fabricador.

Contacte

Si té qualsevol dubte sobre els nostres productes o serveis, estem a la seva disposició mitjançant formulari, email o telèfon per aclarir-les.
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrar-se

... ...