Suport

Completem el nostre servei de venda i post-venda de components d'elevadors amb un complet suport tècnic especialitzat per a reslver els seus dubtes i problemes amb els nostres productes. Comprovi els avantatges de treballar amb BET+.

Assistència tècnica

El departament tècnic està format per personal altament qualificat i amb ámplia experiència en el sector, per a poder donar una solució ràpida i eficaç a les consultes plantejades pels nostres clients.

Formació

Volem contribuir al fet que el personal dels nostres clients estigui al mes alt nivell de qualificació, per a poder desenvolupar el seu treball de la forma mes eficaç i autònoma possible.

Nous Projectes

Comptem amb la mes avançada i versàtil tecnologia en elevadors, la qual cosa ens permet realitzar projectes personalitzats a les necessitats dels nostres clients, en instal·lacions que per les seves característiques especials no troben en el mercat una solució estàndard.
 

Reparacions

Oferim als nostres clients un departament exclusiu per a realitzar les reparacions de manera ràpida i eficaç, aconseguint minimitzar el temps transcorregut des de la recepció dels materials danyats i la seva devolució. 

Garantia

Tots els nostres productes tenen un període de garantia de 2 anys, des de la data de lliurament o enviament de material, aquesta garantia no inclou als elements no fabricats per nosaltres, que queden subjectes a la garantia del fabricant.

Contacte

Si té qualsevol dubte sobre els nostres productes o serveis, estem a la seva disposició mitjançant formulari, email o telèfon per a aclarir-les.
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrar-se

... ...